Informatie

Omdat de piano zo’n compleet instrument is, kun je zonder al te veel oefening uitdrukking geven aan wat je voelt of wat je bezighoudt. Geen ander instrument kan wat de piano kan; alle stijlen kun je op een piano spelen, van klassiek tot rock en pop, van vrolijk en droevig tot krachtig en expressief. Iedereen kan piano leren spelen en iedereen kan zichzelf daarin, met de juiste aanpak, verrassen. Al heel snel kun je iets spelen waarvan je dacht dat je het niet zou kunnen. Ik vind het een voorrecht dat te volgen en mede vorm te geven.

Patrizia-0433-5

De lessen vinden plaats bij mij thuis, in Amersfoort.
Kinderen, volwassenen, beginners en gevorderden zijn van harte welkom.
Ik hecht aan een goede basis. Ik begin dus met het aanleren van het notenschrift. Met die basis kun je alle kanten op: improviseren, akkoordenleer en/of stukken instuderen van bladmuziek.

Om te leren pianospelen is het nodig dat je thuis een piano of keyboard hebt en regelmatig oefent. We kunnen samen zoeken naar welke vorm van huiswerk voor jou werkt.

Ik ben lid van de EPTA, de European Pianoteacher Association. Leerlingen van mij kunnen Landelijk Graadexamen Piano afleggen via de EPTA Nederland.

Meld je hier aan voor een proefles & kennismaking!